Tento produkt Vám natónujeme do zvoleného odstínu, zvolte si požadovaný objem balení a do poznámky v třetím kroku objednávky napište číslo požadovaného odstínu. Vybírat můžete z digitálních vzorníků RAL a NCS nebo použít vlastní vzorník. Je také možnost si u nás vzorník zapůjčit oproti vratné záloze.
Pozor, je třeba zvolit jako platební metodu platbu bankovním převodem nebo objednávku uhradit některou z online plateb, nelze platit dobírkou. 

Herbol Venti 3Plus Satin je  špičkový pololesklý, tixotropní, vlhkostně-regulační lak.

Tento lak z alkydových pryskyřic je určený na dřevěné konstrukce ve vnějším prostředí, jako jsou okna a vnější dveře.

Díky své elasticitě a velké tloušťce nátěrového filmu i na hranách nabízí bezpečnou dlouhodobou ochranu dřeva. Základní nátěr, mezinátěr a konečný nátěr lze provést jedním a tímtéž výrobkem, což zaručuje racionální a kvalitní práci. Rychlé schnutí a snadné zpracování šetří čas a tím následně i náklady.

Obsahuje přísady, které chrání nátěr proti řasám a houbám, proto je škodlivý při dlouhodobém styku s pokožkou (nepoužívat na sedací nábytek apod.)

Hystoricky jde o jeden z nejúspěšnějších výrobků značky Herbol v ČR, za 25 let se osvědčil na stovkách objektů po celé české republice – od významných paláců, hradů a zámků až po měšťanské domy či venkovské chalupy. Unikátní je mikroporézní struktura nátěrového filmu, umožňující zbytkové vlhkosti postupný odchod nátěrovým filmem bez jeho deformace, popraskání či puchýře.

Spotřeba: cca 100 ml/m2

Balení: 0,75l, 2,5l

Nanášení: štětcem, válečkem, stříkáním

Schnutí: odolný proti prachu za cca 2-3hod, přetíratelný 8-12 hod, zcela vytvrzený 1-2 dny

Ředění: V40